Paket


Gör samma resa runt om i Halmstad som Tareq Taylors Nordic Cookery! Varför inte bjuda dig och någon du tycker om på samma upplevelse som Tareq? Boka ditt eget upplevelsepaket här. Bo på Kvibille Gästgivaregård och njut av en kulinarisk upplevelse med inslag från Nordic Cookery samt en utflykt i vackra omgivningar.

Ta med familjen till Halmstad och besök äventyrsbadet Halmstad Arena Bad. Här har man roligt liten som stor. Efter lek och bus sover ni bekvämt på hotell Scandic Hallandia.

Er bröllopsnatt skall vara något alldeles extra tycker vi. Att tillbringa den i en av våra vackra sviter med anor från 1900-talets början ger er en fin avslutning på er kväll. Pris 3 390 kr I Bröllopspaketet ingår: Övernattning i en av våra vackra sviter med jacuzzi, vippning och bröllopspresent, lån av morgonrockar, badsalt, hudvårdsprodukter samt frukostvagn.Paketet gäller alla dagar i veckan.

Välkomna att fira er stora dag på Hotell Halland i Kungsbacka! På rummet väntar blommor, mousserande vin och säsongens färska frukter.

Allt fler väljer Kungsbacka för en bättre golfupplevelse. Välkommen du också! Koppla av med en stimulerande golfrunda på någon av hotellets sju närliggande och fantastiska golfbanor. Du spelar 9 eller 18 hål och tidpunkten väljer du!

Boka en kärlekshelg på godset! Finn lugnet, kärleken och avkoppling under en weekend i anrik slottsmiljö.

Välkommen att njuta av övernattning i gårdshotellet samt trerätters middag, teater och mystik på Wapnö Slott! Vårens spännande mordmysterium heter ”Döden går ombord på M/S Lycka”. ”Döden går ombord på M/S Lycka” är en medryckande teater som spelas mellan rätterna i en trerätters middag. Genom att lägga ihop ledtrådar kanske du kan börja ana hur det har gått till.

Giltig från fre 15 jan 2016
Tallhöjden och Vinnalt. Följ med oss på vandringssafari i simlångsdalens naturreservat och trolska skogar! Vår populära vildsvinssafari med stor chans att "smyga" sig på djuren. Våra guider tar er med ut i ett vildsvinsrevir för att lyssna, spåra och spana efter skogens djur. Ni är ute i mörka natten och sitter mitt i skogen, månen skiner mellan grantopparna och allt är knäpptyst. Detta är en upplevelse! Plötsligt hör ni prasslet av vissna löv och kvistar och mitt i detta kommer en vildsvinsfamilj fram.

Ge varandra extra tid och tillbringa en helg tillsammans utan vardagsbestyr och stress. Ta med din älskade och upplev en romantisk weekend på Hotell Halland i Kungsbacka.

Letar du efter saker som är unika? Kläder till lågt pris? Kom till Kungsbacka och upplev shopping på hög nivå - en av Västsveriges största handelsplatser.

Klockrent för dig som gillar cykling, mat och mingel. Du får massor bra cyklingstips av vår rutinerade cykelguide. Vi gör stopp hos lokalproducerande halländska matföretag och har kul. Ca 30 km, 6-7 timmar med stopp.

Under tre cykeldagar får du uppleva Laholm, Hallands äldsta stad, mäktiga kraftverk, underbar natur med salta hav och sjudande shoppingliv i Halmstad. Du bor på Hotell Freden i Knäred och på STF Halmstad hotell & vandrarhem, Kaptenshamn.

Halland är full av historiska platser. Cykla på Kattegattleden mellan Laholm och Falkenberg och känn historiens vingslag. Bo på hotell eller vandrarhem i anrika byggnader.  Kattegattleden slingrar sig fram genom det karaktäristiska kustlandskapet, och sträcker sig 37 mil mellan Helsingborg och Göteborg

Kundservice

Marknad Varberg AB
0340-86800
turist@varberg.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga avgifter
  • • Säker betalning