Ringenäs GK

Adress: Strandlida 469, 30591 Halmstad Datum: Måndag 10 maj 2010 - tisdag 4 sep 2018 Visa karta

Adress: Strandlida 469, 30591 Halmstad

Ringenäs Golfklubb har ett fantastiskt läge med en hänförande utsikt. Här finner du 27 golfhål som kombineras till en artonhålsbana och en niohålsbana, vilket ger en utmärkt tillgänglighet med nio hål öppna för spontanspel utan tidsbokning.

Med en obruten optimism och framåtanda har Ringenäs i flera år arbetat hårt på att skapa en golfbana som inte bara utmanar spelaren utan också är en visuell delikatess med vackra linjer. Bunkerkanter och klipplinjer samverkar med vyerna över havet och gör golfrundan till ett nöje oavsett scoren.

Vackraste vyerna över det glittrande havet och Tylön i fjärran finns på höjden där alla de tre slingorna avslutas. Två av de tre avslutningshålen spelas nedför mot greener som vaktas av vatten och det kittlar verkligen i maggropen medan bollen seglar ned mot sitt mål.

Här finns också ett nybyggt golfhotell med hög standard och de golfpaket som Ringenäs erbjuder är mycket prisvärda. Även golfklubbens restaurang håller högsta klass och lockar både golfspelare och andra till ett besök.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 3516 15 90
  • E-post
    golf@ringenasgk.se
Vandrarhem

Strandgården Vilshärad Vandrarhem

Avstånd: 2,2 km
Varmt välkommen att bo/övernatta hos oss på Strandgården ett stenkast från havet. Vi erbjuder vandrarhemsboende med varierande standard. Alla rum har tillgång till tvättfat med varmt och kallt vatten. Toalett och dusch finns i separata utrymmen.
Camping

Halmstad Camping

Avstånd: 4 km
Om du vill bo nära Tylösands strand och fortsatt ha nära till charmiga Halmstads utbud på bekvämligheter, kommers och äventyrsland - då är Halmstad Camping ett hett tips! Här finns ca 150 campingtomter.
Camping

Strandgården Vilshärad Camping

Avstånd: 2,2 km
Vår familjecamping ligger bara ett stenkast från havet. Här finns ett 30-tal platser för husvagn och utöver det finns även möjlighet att tälta samt under ett fåtal nätter parkera sin husbil på våra ställplatser.